Wie?

Rhevak is voor alle kinderen die op de basisschool zitten (groep 3 of hoger) of naar de brugklas gaan. De leeftijd van de kinderen is 6 – 12 jaar. Rhevak is bedoeld voor kinderen uit Rheden, De Steeg en Ellecom.

Wat?

De kinderen van Rhevak bouwen een week lang hutten en doen spelletjes op het Rhevak terrein. Belangrijk: Neem altijd je hamer, drinken en lunchpakket mee!

Waar?

Rhevak is op het veld bij de Kanovijver. (t.o. de kantine van SC Rheden) Dit terrein is gelegen aan de Ijsselsingel 95, 6991 ZR te Rheden. (Let op : Geen postadres)

Wanneer?

Rhevak is elk jaar in de een-na-laatste week van de zomervakantie. Komende zomer 2020 zal dit van maandag 5 augustus t/m 9 augustus zijn. Rhevak begint elke dag van 09.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur. Op vrijdagavond is er een knallende afsluiter waar alle ouders en familie welkom zijn!

En verder?

Meer informatie vind je in het komende Rhevak boekje. In 2020 rond juni/juli komt er een nieuw boekje uit. Het boekje zal op onze website en Facebook pagina verschijnen. Om mee te kunnen doen met Rhevak moet je je van te voren inschrijven. Rhevak kost 17,50 euro voor een hele week. (20,00 als u contant betaald op maandag) Als Rhevak te duur is en u heeft een geldige Gelrepas + kopie dan krijgt u korting.