Rhevak is het leukste Kindervakantiedorp in Rheden!

Samen met vriendjes en/of vriendinnetjes bouwen jullie een eigen hut in het thema van 2019. Kakkers van de Straat!

Door de week heen word je meegenomen in het verhaal van Kakkers van de Straat! Je kunt deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten, knutselen, van de kabelbaan roetsjen, zwemmen en spetteren in het zwembad, klimmen op de klimmuur, Rhevakmarkt en nog veel meer!

Voor Wie?

Als je in het schooljaar 2018-2019 in één van de groepen 2 t/m 8 hebt gezeten, 6 jaar of ouder bent en komt uit Rheden, De Steeg, Ellecom of Velp, ben je van harte welkom!

Wanneer?

Rhevak is in de 5e week van de zomervakantie. Het begint op maandag 5 augustus en eindigt op vrijdag 9 augustus. De kinderen zijn dagelijks welkom van 09.00 uur tot 16.00 uur. Vrijdag duurt het programma tot 13,00 uur. De jaarlijkse Rhevakmarkt vindt plaats op woensdagmiddag vanaf 13.15 uur. Alle ouders, broertjes of zusjes, opa’s en oma’s zijn dan van harte welkom! De kinderen mogen dan hun eigen rommelmarkt spulletjes verkopen met “echt” Rhevakgeld!

Op vrijdagavond sluiten we Rhevak feestelijk af. Om 19.00 uur beginnen we met een spetterende show, gemaakt door de kinderen. Gevolgd door onze veiling met prachtige items van Rhevak zelf. Daarna zal onder deskundige begeleiding van de Rhedense Brandweer het grote Rhevak vuur worden ontstoken. Om 22.00 uur zullen we gezamenlijk de avond afsluiten.

Kom je ook?