Rhevak is het leukste Kindervakantiedorp in Rheden!

Samen met vriendjes en/of vriendinnetjes bouwen jullie een eigen hut in het thema van 2020. Rhevak op Safari!

Door de week heen word je meegenomen in het verhaal van Rhevak op Safari! Je kunt deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten, knutselen, van de kabelbaan roetsjen, zwemmen en spetteren in het zwembad, klimmen op de klimmuur, Rhevakmarkt en nog veel meer!

Voor Wie?

Als je in het schooljaar 2019-2020 in één van de groepen 2 t/m 8 hebt gezeten, 6 jaar of ouder bent en komt uit Rheden, De Steeg, Ellecom of Velp, ben je van harte welkom!

Wanneer?

Rhevak is in de 5e week van de zomervakantie. Het begint op maandag 10 augustus en eindigt op vrijdag 14 augustus. De kinderen zijn dagelijks welkom van 09.00 uur tot 16.00 uur. Vrijdag duurt het programma tot 13,00 uur. De jaarlijkse Rhevakmarkt vindt plaats op woensdagmiddag vanaf 13.15 uur. Alle ouders, broertjes of zusjes, opa’s en oma’s zijn dan van harte welkom! De kinderen mogen dan hun eigen rommelmarkt spulletjes verkopen met “echt” Rhevakgeld!

Op vrijdagavond sluiten we Rhevak feestelijk af. Om 19.00 uur beginnen we met een spetterende show, gemaakt door de kinderen. Gevolgd door onze veiling met prachtige items van Rhevak zelf. Daarna zal onder deskundige begeleiding van de Rhedense Brandweer het grote Rhevak vuur worden ontstoken. Om 22.00 uur zullen we gezamenlijk de avond afsluiten.

Kom je ook?